Pinto skrev:Ni andra som brygger på landets framsida, hur gör ni? Vattenbehandling eller inte? Jag tycker att mina amerikanska IPA-bryggningar blir ganska bra utan vattenbehandling men det känns lockande att prova. Skall göra en Stout nu och inbillar mig att det är känsligare med vattnet då (syrlighet o.s.v.)...
Hej Pinto
Så här gör jag dom senaste åren när jag brygger Stots;
Jag tillsätter min "mörka" malt allt senare i själva mäskningen
Min senaste stout som min granne som heller gärna köper cubanska cigarer än att betala sin hyra, det är hans prob, han kom och väckte mig. Din Calypso måste , Calypså var mitt namn på min stout, jag måste till kingston, dont fooilig around
Alltså bry dej inte om salt folket, gör så här: Det Jag menar från min knäppa granne som är väldigt duktig på öl samt wisky det är
SORRY ALLA
Så här är det.Min senaste Stout som min granne faktiskt tyckte vad bland det bästa han druckit. Han säjer va fan
Bo
Contact light, ok engine stop. 1969 07 20